Automatisering Nijmegen

self.background.file.name

U zocht naar ‘automatisering Nijmegen’ of ‘Netwerkbeheerder Nijmegen’? Dan heeft deze zoekopdracht zich geloond! Hallo Morgen is met ruime ervaring de automatiseringspartner (o.a. netwerk beheer) voor het MKB in Nijmegen. Wij richten ons op bedrijven van 5-50 medewerkers. We zijn bijzonder gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en handelsbedrijven.

ICT ontwikkelt zich in rap tempo, u ook?

Onze dienstverlening voor automatisering Nijmegen wordt alsmaar breder. De afgelopen jaren zijn er talloze technische ontwikkelingen geweest. Waar ICT vroeger een vervangingsmarkt was (werkstation of server oud en langzaam, dus vervangen) zijn we terecht gekomen in een vernieuwingsmarkt. Denk maar eens aan de mobiele telefoon die een smartphone werd, deze kreeg vervolgens een groter broertje in de vorm van een tablet (iPad). Toen verdwenen (en dit is nog gaande, dus geen zorgen als dit nog nieuw voor u is) de telefooncentrales en werden ze vervangen door VoIP telefonie.

Deze vernieuwingen hebben één ding gemeen: een netwerk

Al deze genoemde zaken zijn afhankelijk van een netwerk, of dat nu draadloos (wifi of 3g/4g) of bekabeld is. Daar ligt meteen onze rol als systeembeheerder / netwerkbeheerder: alles aan elkaar ‘knopen’. En omdat wij dat heel graag goed doen, hebben we als automatiseerder daarin ook een adviserende rol. Tenslotte is het verbinden van al dat elektronische moois praktisch goed haalbaar als de oplossingen ook fijn met elkaar samenwerken.

Wat is uw plan? Schaalbaarheid is gewenst!

Om tot een goed advies te komen willen we in persoonlijke gesprekken te weten komen wat uw plannen zijn voor uw organisatie. Niet in de details natuurlijk, maar wel om te weten te komen waar we gezamenlijk rekening mee moeten houden, zodat de te kiezen oplossingen niet alleen nu maar ook in de nabije toekomst voldoende schaalbaar zijn voor uw organisatie.

Onze diensten

Om die centrale rol goed te kunnen vervullen, bieden we in onze rol als automatiseerder daarom dit brede scala aan diensten aan:

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan vooral even contact met ons op om te kijken of we ook uw totaal-automatiseerder, systeembeheerder of ICT adviseur mogen worden.

Meteen contact!