Automatisering Oss door Hallo Morgen

self.background.file.name

Automatisering is ons ‘ding’, vandaar dat we graag gevonden worden als iemand op ‘Automatisering Oss’ zoekt. We nemen ons vak dan ook erg serieus. In onze ogen zijn er nogal wat bedrijven het idee achter ‘automatisering’ verloren. Wij zien het echter nog steeds als:  het optimaliseren van processen door slim gebruik van moderne technieken. 

Ons vakgebied

Ons takenpakket als automatiseerder is de afgelopen jaren aanzienlijk gewijzigd. Waar we ruim 10 jaar geleden nog verantwoordelijk waren voor de ‘computers’, zij n we nu netwerkbeheerder. En dat wordt meer en meer een centrale rol in de organisatie. Dus onder een kopje ‘automatisering Oss’ verstaan wij nogal wat:

  • Systeembeheer  / netwerkbeheer
  • Telefonie / VOIP
  • Internetverbinding
  • Software
  • Advies

Al deze zaken zijn direct en indirect aan het netwerk gerelateerd. Daarom vinden wij dat we in brede zin, overal advies in dienen te kunnen geven.

ICT leverancier als spil in de automatisering

Wij zien bij onze automatiseringsklanten meer en meer het verschijnsel dat ze ons als natuurlijk aanspreekpunt voor de ICT zien. En terecht, tenslotte is het aan ons als automatiseerder om op ons vakgebied een stap voor te blijven. Daarom moedigen we onze relaties ook aan om ons de antwoorden op ICT gerelateerde vraagstukken binnen de organisatie te laten zoeken. Wij rapporteren onze bevindingen dan aan jullie als klant, zodat jullie een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Geheel product onafhankelijk

Wij zien onze rol van automatiseerder / systeembeheerder vooral als dienstverlener. Daarom hebben producten voor ons slechts een ondersteunende rol. Vanzelfsprekend hebben ook wij voorkeuren, maar dat is gewoonweg omdat we daar enthousiast over zijn. Niet omdat dit nu eenmaal onze ingeslagen weg is.  Onze visie is namelijk: je werkt voor de klant of voor de leverancier. En dan kiezen we toch voor diegene die onze boterham betaalt. Sinds wij naar Wijchen zijn verhuisd, is Oss ook ons werkgebied geworden en zien we daar ook grote kansen voor onze dienstverlening. Graag informeren wij ook u over de mogelijkheden om ook uw automatiseerder, netwerkbeheerder of ICT adviseur te mogen worden.

Meteen contact!