Skip to content

We zoeken een leuke senior netwerk engineer

We zoeken een leuke senior netwerk engineer

Vacature Senior ICT engineer

Met een mooi gevulde opdrachtenportefeuille kijken we uit naar een veelbelovende toekomst. Een toekomst waarin jij met jouw opgedane ervaring een belangrijke rol kunt spelen. Op technisch vlak willen we ons proactief blijven ontwikkelen, om te allen tijde de beste oplossingen voor onze relaties te kunnen bieden. Bij Hallo Morgen is ons hoogste doel, processen bij onze relaties te optimaliseren, en daarin speel jij een belangrijke rol in het geheel.

Kun jij voor die belangrijke bijdrage zorgen en ben je op zoek naar een ongelofelijk gezellig team om onderdeel van te worden, dan is dit je grote kans!

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden

Je gaat  zowel zelfstandig als in een kleiner team netwerken opzetten, inrichten en onderhouden. Beveiliging, firewalls e.d. zijn voor jou gesneden koek. Je leert, past je ervaring toe, documenteert en schakelt hulp in waar nodig, opdat het eindresultaat iets is waar je trots op mag zijn! Je helpt collega’s graag verder in hun eigen ontwikkeling en bent actief in het komen tot alternatieve oplossingen. Je werkt gericht naar je doelen toe, en zorgt voor een prettige klantervaring. Dat heeft voor onze organisatie de hoogste prioriteit!

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde technische MBO/HBO opleiding, en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring.  Je werkt prima alleen, maar kent de waarde van je team en weet dit goed en op de juiste momenten in te zetten.

Je hebt kennis van:

Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server, Microsoft 365, Azure IAAS, Cisco, HP Aruba, Fortinet en VMWare. (Microsoft certificaten (bijv. MCSA/MCSE) zijn een pré).

Je deelt onze passie voor leuke klantcontacten en bent gek op de nieuwste technologie. Dat doe je dan zelfs ook in je vrije tijd, omdat je het gewoon leuk vindt 😉. Je bent oplossings- en resultaatgericht, je hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel Nederlands als Engels) en kunt je tijd goed managen.

Dit mag je van ons verwachten

Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een hecht team dat al jaren met elkaar samenwerkt waarin we je met open armen ontvangen. Waarin we de lunch dagelijks verzorgen door verse boodschappen te halen en de dag altijd afsluiten met een potje tafelvoetbal. Jaarlijkse uitjes (als het weer mag) om de band nog verder de versterken.

Opleidingsmogelijkheden, ruimte voor ontwikkeling

Is dit iets voor jou?

Wil jij werken binnen een organisatie met korte lijnen waar hard gewerkt wordt omdat we het beste voor onze klanten willen? Reageer dan nu en kom eens kennis met ons maken! Stuur je CV met motivatie naar ruud@hallomorgen.nl en ik laat snel van me horen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en er wordt ook niet op je gereageerd, dus doe geen moeite ;-)