ICT bedrijf Cuijk gezocht

self.background.file.name

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie is het, bedrijven te voorzien van uitermate goede ICT oplossingen. Zo goed, dat het woord ‘automatiseren’ weer betekenis gaat krijgen. Je zocht op ICT bedrijf Cuijk, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een specifiek specialisme of een ICT partner in de regio van Cuijk.

Onze rol als ICT bedrijf voor bedrijven in Cuijk

Wij zien onze rol als ICT partner erg breed, tenslotte willen onze klanten liefst zoveel mogelijk één partner en aanspreekpunt voor hun automatisering. Wij weten daarom heel veel van een heleboel ICT gerelateerde zaken. En als we het even niet weten, kunnen we terugvallen op een breed netwerk van professionals. Naast deze kernactiviteiten spelen we vaak een coördinerende rol als het gaat om website-ontwikkeling en ERP/ bedrijfssoftware selecties. Op deze beide vlakken hebben we reeds jarenlange ervaring met professionele partners, zodat we u kunnen ondersteunen de beste keuze te maken voor je organisatie. Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat we als nieuwe ICT partner een waardevolle aanwinst voor je MKB organisatie in de regio Cuijk zijn.

Dit doen we voor je

  • Systeembeheer Onderhoud van servers, werkstations, zowel reactief als preventief (zie Hallo Morgen Optimaal en Hallo Morgen Stabiel). Bij reactief rekenen we elk besteed uur met u af en bij preventief verzorgen we een aantal kritische checks op reguliere basis, waardoor het reactieve deel uiteindelijk beperkt blijft.
  • Telefonie We verzorgen ook telefonie, tegen een vast bedrag per maand voor vaste en mobiele gesprekken binnen Nederland. Omdat (VOIP-)telefonie een onderdeel van netwerkbeheer is tegenwoordig, is het voor ons gesneden koek. Uw voordeel is dat we op deze manier ook makkelijker integratie kunnen verzorgen.
  • Hard- & Software Essentieel fundament van een betrouwbare bedrijfsomgeving is een gedegen ICT inventaris. Als uw ICT partner leveren we kwalitatief hoogwaardige apparatuur met goede garantieafwikkeling, mocht het eens tegenzitten.

Meteen contact!