ICT bedrijf Nijmegen? Hallo Morgen is uw partner!

self.background.file.name

Als je op ICT bedrijf Nijmegen zocht, stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn Hallo Morgen, en wij zijn al wat jaren actief in de ICT markt. Ons team bestaat uit diverse specialisten, waardoor we ook jouw organisatie op een breed vlak van advies en diensten kunnen voorzien. Wij hebben dan ook een hoog doel voor onszelf gesteld: wij willen dat de door ons geleverde ICT diensten en producten je helpen je organisatie te laten groeien.

Wat mag je van ons verwachten?

Als ICT partner Nijmegen zijn we erop uit om je maximaal te ontlasten als het gaat om dagelijkse afleiding op ICT gebied. Het gezegde ‘schoenmaker blijf bij je leest’ is hier optimaal van toepassing. Wij zijn goed in wat we doen, omdat we dit al jaren doen en onze grenzen hierin telkens hebben moeten verleggen.  Door onze bedrijfssamenstelling kunnen we je op een breed vlak ondersteunen, zie het overzicht hiernaast. Zoals je ziet kunnen we je op aardig wat zaken ondersteunen, en dit is nog lang niet alles. Denk bijvoorbeeld aan software selectietrajecten of maatwerkontwikkeling. Stel je een partner voor waar je dit soort vraagstukken op professionele wijze kunt neerleggen. Dat geeft toch rust?

Hierin zijn we goed

  • Systeembeheer Systeembeheer, of netwerkbeheer is de kern van onze activiteiten. Omdat het netwerk een centrale rol speelt in uw ICT omgeving vinden wij dat dit ook de nodige aandacht verdient.
  • Telefonie Ook dit is een onderdeel geworden van het terrein van de automatiseerder. Moderne telefonie verloopt over het internet, dat tal van nieuwe mogelijkheden en besparingen met zich meebrengt.
  • Verbindingen De moderne techniek (telefoon, tablet, werkstation …en zelfs thermostaten tegenwoordig!) vereist een verbinding met het internet. Deze moet stabiel zijn en liefst ook een backup hebben, zodat uw bedrijf niet stil komt te liggen.
  • Websites Een moderne website is niet meer een paar plaatjes en het adres van uw organisatie. een moderne website biedt informatie en ontsluit uw organisatie naar de buitenwereld of helpt u juist de buitenwereld uw organisatie te laten vinden. Wij helpen u hierin de juiste keuzes te maken.

Meteen contact!