Skip to content

ICT-beheer van morgen

Helpt je bedrijf verder door je bedrijfsprocessen te verbeteren en te ondersteunen

Je bent misschien niet helemaal tevreden over je huidige ICT-dienstverlener. Of je doet het ICT-beheer nog zelf, maar het kost je te veel tijd. Bovendien weet je dat het beter kan. Dus je kijkt rond. Op zoek naar een bedrijf, zoals wij. 

Welkom. Wij zijn Hallo Morgen. Het ICT-bedrijf dat jouw bedrijf verder brengt. Ontdek hoe wij dat van plan zijn te doen.

Waarom zou ik ICT-beheer uitbesteden?

Zoals alles in de wereld,  verandert een bedrijf ook. Dat gaat niet vanzelf. Als ondernemer bouw je aan die groei. ICT is tegenwoordig een essentiële bouwsteen voor een groeiende onderneming. Dat wil je zeker goed geregeld hebben. Maar ICT is moeilijk en misschien zelfs saai voor jou. Dat geldt niet voor ons, want wij worden blij van die nulletjes en eentjes. Dus als jij die ICT aan ons overlaat, kun jij gewoon weer verder met je werk. Daar zorgen wij dus voor.

ICT dat goed geregeld is, is mooi. Jij kunt werken. Maar wij kijken verder, want je kunt veel meer. Als je maar het juiste gereedschap hebt. En daar zijn wij nou juist zo goed in. Ervoor zorgen dat jij steeds het juiste gereedschap hebt dat je verder brengt. Je soms uit je comfort zone dwingen om nieuwe technieken te omarmen. Zo helpen we jouw bedrijf groeien.

Onze visie op ICT

Het moet je verder helpen
Nieuwe spulletjes zijn leuk, maar het moet je wel verder helpen. Wij zijn niet van de status quo. We willen vooruit. Dat zit ook in onze naam. Dus onze oplossingen dragen bij aan de groei van jouw bedrijf.
Mensen zijn belangrijk

Technologie helpt je bedrijf alleen verder als jouw medewerkers weten hoe ze er mee om moeten gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan training. Jouw bedrijf groeit harder als jouw mensen meer weten en kunnen.

We doen het samen

Zie ons als een verlengstuk van jouw bedrijf, want zo zien wij onszelf wel. Onze kennis en vaardigheden combineren we met jouw manier van werken. Door samen te werken leren we elkaar steeds beter kennen en kunnen we je steeds beter adviseren.

Hoe helpen we jou verder?

Wij praten in jouw taal

Wij praten in jouw taal, zodat je ons begrijpt. Alleen dan snap je hoe onze dienstverlening jou verder helpt. Bovendien zie jij dan ook weer nieuwe mogelijkheden. En dat helpt je dan weer verder. Zie je wat je bedoelen? Dat is groei.

We kijken verder dan jouw vraag

Achter jouw vraag ligt een behoefte. En aan die behoefte willen we voldoen. Daarom zijn onze klanten zo waanzinnig tevreden over ons. Wij helpen ze echt verder.

De basis is gewoon in orde

Mensen merken pas hoe belangrijk ICT is als het er niet is. Daarom zorgen we ervoor dat alles gewoon blijft werken. Dan kun jij lekker je ding blijven doen, zonder oponthoud. Hoe doen we dat? Met proactief beheer. We houden jouw ICT-omgeving 27/7 in de gaten, plegen preventief onderhoud en houden alles up-to-date. Zo voorkomen we storing.
Onafhankelijke leverancier

Eerst willen we wel even benadrukken dat we een onafhankelijke leverancier zijn. Waarom? Ieder bedrijf is uniek. Jouw bedrijf dus ook. Je bent niet in een keurslijf te duwen. Dus zoeken we naar oplossingen die passen bij jouw manier van werken. Daar word jij blijer van. En dat stimuleert groei.

Één partij voor je hele ICT-landschap – ICT-totaalpartner

We zijn ook een full-service ICT-bedrijf. Dat wil zeggen dat we alles voor je kunnen regelen. Van A tot Z. Handig. Want dan heb je maar 1 telefoonnummer nodig als er iets niet werkt.

Wat kunnen we allemaal voor je doen?

Cloudoplossingen

Met werken in de cloud heb je vanaf iedere locatie en vanaf elk apparaat toegang tot je bedrijfsgegevens.

Back-up

Zorgen dat je veilig overal kunt werken en dat je data regelmatig als back-up wordt opgeslagen.

VoIP Telefonie

Het nieuwe telefoneren. Vaste en mobiele telefonie in één. Je bent optimaal bereikbaar. We kijken wat het beste bij je past om je te helpen met kostenbesparingen en meer flexibiliteit.

Netwerkbeheer

Wij zorgen ervoor dat al je apparaten (pc’s, routers, servers, printers, tablets, etc.) met elkaar kunnen communiceren en bestanden kunnen uitwisselen.

Beveiliging

Beveilig uw data en netwerk met een firewall, sterke authenticatie, Antivirus en Data Loss Prevention oplossingen.

Werkplekbeheer

Een optimale ICT omgeving. Van werkplek tot server en alles daartussen. Wij zorgen ervoor.

Meer weten over ICT-beheer

Stel je vragen aan Jan-Willem. In een vrijblijvend gesprek kijkt hij samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Open chat