Hallo Morgen, uw nieuwe ICT Leverancier

self.background.file.name

U bent op zoek naar een (nieuwe) ICT leverancier voor netwerkbeheer / systeembeheer in de regio Wijchen en Nijmegen? Dan stellen wij ons graag aan u voor! Hallo Morgen is al heel wat jaren actief op het gebied van ICT. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialisme, waardoor we een zeer brede kijk op ICT hebben, die verder gaat dan alleen netwerkbeheer / systeembeheer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om onze diensten samen te vatten, treft u hierbij een opsomming van de diensten die wij als ICT leverancier bieden:

  • Netwerkbeheer / systeembeheer – Wij verzorgen uw netwerk, werkstations en server tot in detail. Ook geven wij passend advies wanneer wij van mening zijn dat verandering van ICT middelen een verbetering voor uw organisatie kan zijn.
  • Telefonie – Moderne telefonie is onderdeel van het netwerk geworden. Daarom hebben wij ons ook in deze materie bekwaamd, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Uw voordeel: één partner voor zowel traditioneel ICT en telefonie!
  • Consultancy – Regelmatig worden we door klanten gevraagd om ondersteuning bij een (ERP software-)selectieproces  te bieden. Op deze manier hebben heeft u met ons een waardevolle, onafhankelijke partner, die op de hoogte is van uw bedrijf EN op het vakgebied thuis is.
  • Website – Ook een onderdeel van ICT, wij hebben partners als het gaat om logo’s en design, maar de hosting, ontwikkeling en vindbaarheid van uw website verzorgen wij met veel plezier!
  • Verbindingen – Met alle moderne ontwikkelingen, waarmee we te maken hebben, is een professionele en stabiele internetverbinding van groot belang.
  • Cloud-oplossingen – Onder deze noemer scharen we de enorme opkomst van oplossingen die online worden aangeboden. Van telefonie tot e-mail en van applicaties tot bestandsdeling.

Zoals u kunt zien, zijn onze diensten op ICT vlak enorm breed en divers. Neem daarom contact met ons op, om de mogelijkheden voor uw organisatie door te spreken. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

ICT leverancier voor de regio Wijchen en Nijmegen

Ons werkgebied is traditioneel Wijchen en Nijmegen, omdat we voorheen in Nijmegen gevestigd waren. Met onze recente verhuizing naar Wijchen hebben we ons werkgebied wat verschoven en zijn ook Oss, Uden en Cuijk onderdeel van ons werkgebied. Bevindt uw bedrijf zich in onze regio? Dan maken we graag een afspraak met u ter kennismaking.

Meteen contact!