Skip to content

Laat je groothandel bloeien met de juiste ICT

Toekomstbestendige en schaalbare ICT-oplossingen voor groeiende groothandels

ICT voor groothandels

Groeit jouw groothandel en ben je jouw huidige bedrijfssoftware en ICT-infrastructuur ontgroeid? En hoe effectief werk je eigenlijk samen met collega’s?

Veel groeiende groothandels hebben hetzelfde probleem als jij. Het remt de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf en ook het eindeloos zoeken naar de juiste versies van documenten en de overvolle mailboxen zijn vaak een doorn in het oog. Dat moet toch beter kunnen?

Op internet vind je mooie ICT-oplossingen, maar deze zijn niet specifiek ontwikkeld voor jouw situatie. De onze wel.

De slimme werkplek

Laat je medewerkers thuis net zo werken als op de zaak. Dat hoort helemaal bij deze tijd. Ze moeten thuis ook bij bedrijfsdata kunnen en samenwerken moet net zo moeiteloos gaan. Hoe ga jij dat faciliteren?

Maak kennis met de Slimme Werkplek van Hallo Morgen: een krachtige combinatie van Microsoft 365, een verandercoach en overdreven toegewijd beheer en onderhoud.

Speciaal voor groothandels hebben we een Slimme Werkplek ontwikkeld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd en overal veilig werken en staat niets productiviteit en werkplezier nog in de weg.

Procesoptimalisatie

Met ons eigen platform Bloom koppelen we eenvoudig met bedrijfssoftware die jouw organisatie al gebruikt. Hierdoor is er meestal geen duur maatwerk meer nodig.

Zie Bloom als de lijm tussen je huidige bedrijfssoftware. Bovendien is het schaalbaar en super flexibel. Het groeit moeiteloos met je bedrijf mee.

In 3 stappen naar een slimmere groothandel

Intake

Ieder groothandel heeft zijn unieke processen, dus jouw groothandel ook. Om te bepalen wat de ideale inrichting is en welke functies je wel of niet wilt inzetten, beginnen we eerst met een intake. We brengen processen en ICT-wensen in kaart.

Take-off

Vervolgens beginnen we met het inrichten van de ICT-oplossingen. Geheel naar jouw eisen en wensen. We besteden veel aandacht aan adoptie. We laten je medewerkers zien waarom verandering noodzakelijk is en hoe ze het persoonlijk gaat helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Door middel van workshops, trainingen en onze helplijn leren we je medewerkers hoe ze optimaal gebruik maken van de applicaties.

Beheer & Support

Na implementatie zorgen we dat alles “in de lucht blijft”. Met monitoring en preventief beheer voorkomen we problemen. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan lossen we die zo snel mogelijk voor je op.

Waarom kiezen voor Hallo Morgen?

Ontmoet onze klanten

Sinds we onze CRM-processen met Bloom hebben ingericht, zijn we steeds meer met Bloom gaan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bloom heeft ons geholpen om belangrijke informatie binnen onze organisatie te verzamelen en daarop te reageren. Nu hebben we veel meer inzicht in onze bedrijfsprocessen.

Wil jij jouw groothandel ook slimmer maken?

Wij laten je graag zien hoe in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.