Office 365

self.background.file.name

Overal een optimale werkomgeving met Office 365 van Hallo Morgen

Met een abonnement op Office 365 beschikt u altijd over de nieuwste versie van Word, Excel,  PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access, waar u ook bent, en altijd precies zoals u wenst. Aan de ene kant gebruikt u de oude, vertrouwde programma’s die u al jaren kent, aan de andere kant krijgt u de beschikking over een schat aan nieuwe mogelijkheden op het gebied van (online) samenwerking en plaats-onafhankelijk werken.

  • U hebt altijd uw persoonlijke Office-versie bij de hand. Vanaf vrijwel elke locatie hebt u in Office toegang tot uw eigen bestanden en persoonlijke instellingen.
  • Snel beschikbaar. Het nieuwe Office 365 wordt gestreamd. Installeren of updaten is dus niet meer nodig.
  • U kunt razendsnel werken op de meeste apparaten met behulp van intuïtieve nieuwe aanraakfuncties. Het nieuwe Office is geoptimaliseerd voor aanraakschermen, zodat u op uw eigen vertrouwde manier kunt werken.
  • Office streamen naar elke pc. Zit u niet op uw eigen werkplek? U kunt direct de nieuwste versie van Office streamen naar elke pc met een internetverbinding.

Altijd de laatste versie van Microsoft Office 365

Door het maandmodel dat gehanteerd wordt, houdt u altijd het recht om de meest recente versie van Microsoft Office op uw werkstation te installeren. Dit heeft als grootste voordeel dat u en u collega’s altijd de mogelijkheid hebben om met dezelfde versie van de software te werken. Hierdoor wordt de samenwerking verder geoptimaliseerd.

Optimaal samenwerken met Sharepoint en Lync

Office 365 biedt toonaangevende functionaliteit voor e-mail, agenda’s, berichten en communicatie in al uw Office-toepassingen, zodat u altijd en overal verder kunt met uw werk.

  • Samenwerken in documenten. Werkt u samen aan documenten, dan kunt u op een overzichtelijke manier binnen opmerkingen van gedachten wisselen.
  • Effectiever online vergaderen. U krijgt meer voor elkaar dankzij HD-videoconferencing voor meerdere partijen, de realtime-notitiefunctie en het delen van schermen.
  • In realtime samenwerken aan documenten. U kunt tegelijkertijd aan dezelfde bestanden werken. Het is nu ook mogelijk om in Lync samen te werken aan documenten, voor een nog effectiever resultaat.

Office 365 bestellen

Als u al weet dat u graag Office365 wilt bestellen, dan kunt u eenvoudig het contactformulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste versie krijgt, die bij uw organisatie past.

Meteen contact!