Online werken

self.background.file.name

Het is je vast niet ontgaan: online werken krijgt de overhand in ICT land. Overal duiken aanbieders op met online producten die via terugkerende bedragen gefactureerd worden. We zullen proberen je een beeld te geven wat dit fenomeen inhoudt.

In deze tijd, waar steeds meer mensen gebruik maken van smartphones, tablets en notebooks, wil men ook onderweg bereikbaar blijven. Enkele jaren terug waren het slechts de grotere bedrijven die hun ICT omgeving hierop hadden laten inrichten. Dit komt, omdat de infrastructuur hiervoor moest worden ingericht bij de organisatie zelf, iets dat de nodige kosten met zich mee bracht.

Met de komst van online diensten, wordt dit mogelijk voor iedere organisatie. De groei van diensten is dan ook enorm. Voor iedereen die graag wil dat de organisatie meer bereikbaar wordt biedt online werken voldoende mogelijkheden.

Denk hierbij aan het overal beschikbaar zijn van:

  • E-mail – gedeelde mailboxen, agenda’s (Office 365)
  • Documenten – interne en externe portalen voor het werken aan en delen van documenten (SharePoint)
  • Telefonie – overal (kantoor, thuis en onderweg) bereikbaar op het zakelijk nummer, één voicemail, zelf te onderhouden telefooncentrale (KPN ÉÉN)

Andere voordelen zijn, dat ”veroudering” van systemen verleden tijd is. Tenslotte neem je een dienst online af, waar voortdurend opnieuw in geïnvesteerd wordt. De dienst zal daardoor eerder beter en completer worden in de toekomst!

Wat betekent online?

Dat hangt geheel af van je situatie. In de regel geldt dat kleinere bedrijven makkelijker de stap kunnen maken naar een volledige online omgeving. Grotere bedrijven hebben wel eens specifieke (branche-) applicaties, waarvan de leverancier (nog) geen online versie kan aanbieden.

Zorg ervoor dat je voor blijft op de concurrentie!

Door te investeren in de moderne technieken, zorg je ervoor dat je een competitief voordeel ten opzichte van je concurrenten hebt. Graag adviseren wij je over de mogelijkheden om de concurrentie voor te blijven.

Meteen contact!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Meteen contact!