Skip to content

Alles rondom jouw ICT werkplek

Wij zijn zakelijk dienstverlener, maar vanzelfsprekend leveren wij onze trouwe klanten ook gewoon alle relevante ICT apparatuur (ook wel hardware genoemd). Of het nu gaat om een server of om een werkplek voor een nieuwe collega. Je hoeft ons maar te bellen en wij maken je hardware in orde als onderdeel van onze dienstverlening.

Werkstations (pc’s en laptops)

Wij leveren over het algemeen werkstations van het merk HP, omdat we daar de beste ervaring mee hebben. Vanzelfsprekend ondersteunen we ook andere merken, mocht u die hebben staan of graag willen hebben. Wij hebben gewoonweg een voorkeur door ervaring met betrekking tot kwaliteit en garantieafhandeling.

Uitstraling van werkstations

Vaak geven we als tip, om niet alleen op de prijs te letten van werkstations, maar ook op de uitstraling. Deze uitstraling heeft zowel op de gebruiker (je collega of jouzelf) uitwerking als op de uitstraling naar buiten toe. Regelmatig treffen we nog piepkleine schermen aan uit het begin van de eeuw. Een kleine investering verdeeld over 5 jaar doet wonderen voor de persoonlijke, dagelijkse ervaring van medewerkers en heeft toch een andere uitstraling bij eventuele bezoekers.

Telefoons

Beschikt u al over een VOIP telefonie oplossing? Dan kun je bij ons ook terecht voor uitbreiding of vervanging van je bestaande toestellen.

Backup voorzieningen

Wij hechten veel waarde aan backupvoorzieningen, of dat nu cloudoplossingen en/ of lokale varianten betreft. Je wilt toch geen risico lopen je belangrijke bedrijfsgegevens te verliezen? Ook leveren wij noodstroomvoorzieningen. Mocht er een probleem met de stroomtoevoer zijn, dan kunnen we ervoor zorgen dat je waardevolle ICT omgeving netjes wordt afgesloten, zodat je geen werk hoeft te verliezen.

ICT Hardware kopen of bestellen?

Zoals je ziet, kun je voor bijna alle belangrijke zakelijke ICT gerelateerde hardware bij ons terecht. Graag adviseren wij je over de mogelijkheden hiervan in een persoonlijk gesprek. Vul je je het contactformulier even in?

Meteen contact!

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.