Systeembeheer Cuijk

self.background.file.name

Als u op zoek bent naar een nieuwe systeembeheerder / netwerkbeheerder in de regio Cuijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij verzorgen het systeembeheer in de regio met veel plezier en passie. Wat kunt u van ons verwachten, wanneer u uw automatisering bij ons onderbrengt?

  • Helpdesk ondersteuning – voor wanneer u een directe vraag heeft en u snel geholpen wilt worden
  • Netwerkbeheer – proactieve ondersteuning voor onze abonnementsklanten Hallo Morgen Stabiel en Hallo Morgen Optimaal
  • Advies bij ICT gerelateerde zaken – wij helpen u de juiste keuze te maken. Wij zijn product onafhankelijk en beschikken over een breed netwerk van betrouwbare partners. Of het nu gaat om nieuwe software, een website of een nieuwe server, wij staan u bij!

Voor ons systeembeheer in de regio Cuijk zijn wij op zoek naar leuke nieuwe relaties die graag uitgedaagd worden om ICT op een andere manier te bekijken. Een manier die ervoor zorgt dat u het maximale uit uw investering haalt.

Welke vorm van ondersteuning past bij u?

Incidentele ondersteuning

Wij zijn blij met elke nieuwe relatie, zo lang er maar een goede ‘klik’ is. Of u ons nu sporadisch of juist regelmatig nodig heeft. Wij staan voor u klaar. Voor de wat incidentele klanten adviseren wij vaak een strippenkaart. U heeft dan een tegoed en u belt, wanneer u ons nodig heeft.

Regelmatige ondersteuning met zekerheid

Wilt u meer zekerheid, dan adviseren we proactieve proactieve ondersteuning. Hierdoor beperkt u aanzienlijk het risico dat er iets ‘ineens’ niet meer werkt. Wij verzorgen de monitoring-, backup- en beveiligingsactiviteiten proactief voor u. In veel gevallen kunnen we daardoor actief voorkomen in plaats van genezen.

Optimale ondersteuning

Omdat we met zijn alleen steeds meer wennen aan maandelijkse bedrage, waarmee we weten waar we aan toe zijn, hebben wij ook een ‘optimale’ variant. Hierin ondersteunen we we u niet alleen proactief, maar ook reactief voor een vast bedrag per maand. Alles wat met het functioneren van uw huidige ICT omgeving te maken heeft, valt binnen dit maandbedrag. De ene maand heeft u ons wat meer nodig dan de andere, maar uw kosten blijven gelijk.

Deze vorm noemen we niet voor niets Hallo Morgen Optimaal. Tenslotte zijn beide partijen erbij gebaat om de tijd die we in reactieve acties steken, tot een minimum te beperken.

Graag informeren we u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden om ook uw systeembeheerder / netwerkbeheerder te mogen worden!

We beheren het graag

Een goede basis. Zoals voor bijna alles in de wereld is een stevig fundament essentieel als basis om op voort te bouwen. Dit geldt ook voor jouw ICT omgeving. Wij zorgen voor dit fundament.

Je dient op je ICT omgeving te kunnen bouwen. Mocht dit onverhoopt eens niet zo zijn, dan moet je terug kunnen vallen op een ervaren en betrouwbare partner die de urgentie juist inschat.

Meteen contact!