Systeembeheer Nijmegen

self.background.file.name

Het juiste adres

Bij Hallo Morgen ben je aan het juiste adres voor je systeembeheer / netwerkbeheer. Wij zien het als vanzelfsprekend dat het ICT netwerk van je bedrijf optimaal beschikbaar is. Met andere woorden, je moet altijd op je automatisering kunnen rekenen. Bij problemen en andere storingen kan je organisatie niet optimaal functioneren. Goed systeembeheer voorkomt problemen en lost ze snel op. Hoog in het vaandel hebben wij het menselijk contact zodat storingen snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en daarom houden we naast het inmiddels bekende ‘ondersteuning op afstand’ ook graag het gevoel bij klanten door simpelweg ons gezicht te laten zien.

Systeembeheer Nijmegen Hallo Morgen

Systeembeheer wordt door Hallo Morgen binnen elk bedrijf, groot of klein op een professionele manier ingevuld.

Wij bieden voor systeembeheer Nijmegen meerdere varianten voor ondersteuning:

  • Reactief – je belt ons, zodra je een vraag of probleem hebt
  • Proactief / Reactief mix – Wij verzorgen proactief je back-ups, monitoring, beveiliging en je belt ons als je een vraag hebt. Het proactieve valt ons het Hallo Morgen Stabiel contract, het reactieve reken je met ons apart af
  • Optimaal – Hallo Morgen Optimaal in deze contractsvorm weet je wat je maandelijks aan ICT betaalt, ongeacht of je meer of minder vragen hebt. Wij verzorgen proactief alle controles en beveiliging. Alle vragen die je binnen de bestaande omgeving hebt vallen ook onder dit contract.

Zeg je systeembeheer Nijmegen, zeg je Hallo Morgen. Voor de meeste organisaties, zeker binnen het MKB, is een eigen systeembeheerder / netwerkbeheerder geen haalbare kaart.  Hallo Morgen helpt je met een passende oplossing. Hallo Morgen heeft een werkzaam model ontwikkeld wat de taken van een systeembeheerder overneemt. Mocht er online geen oplossing gevonden worden, komen wij je persoonlijk helpen.

Graag vertellen wij je persoonlijk meer over onze diensten. Klik op het contactformulier en we nemen contact met je op!

We beheren het graag

Een goede basis. Zoals voor bijna alles in de wereld is een stevig fundament essentieel als basis om op voort te bouwen. Dit geldt ook voor jouw ICT omgeving. Wij zorgen voor dit fundament.

Je dient op je ICT omgeving te kunnen bouwen. Mocht dit onverhoopt eens niet zo zijn, dan moet je terug kunnen vallen op een ervaren en betrouwbare partner die de urgentie juist inschat.

Meteen contact!