Werkplekbeheer in de regio Nijmegen en Wijchen

self.background.file.name

Bij Hallo Morgen vinden we werkplekbeheer (of training op de werkplek) misschien wel belangrijker dan traditioneel systeembeheer. Bij het tradiotionele systeembeheer was de rolverdeling eenvoudig: Je liet de systeembeheerder zijn ding doen en zo kon je gegarandeerd aan het werk blijven.

De tijden veranderen en de werkwijzen daarmee ook. Toegegeven, je kunt nog best op dezelfde manier als 10 jaar geleden een brief in Word tikken en ook je pc opstarten en afsluiten gaat hetzelfde als voorheen.

ICT is onderdeel van je onderscheiden vermogen

Dat is misschien nu nog voor je gevoel een gewaagde uitspraak, echter niets is minder waar. Wij durven te wedden dat een groot deel van de dagelijkse ‘business’ die je nu drijft middels ICT gerelateerde zaken gaat. Vaak is het echter nu nog onbewust. Denk aan je (mobiele) telefoon, je website, je orders / facturen via e-mail. Sommige van deze zaken zijn erin ‘geslopen’ de afgelopen jaren als een vanzelfsprekendheid. Anderen zijn je helaas nog onbekend.

Ontdek met professioneel werkplekbeheer de verdere potentie van je medewerkers!

Ja! Wij geloven in het ‘eruit halen wat erin zit’. Vaak zit je op een schat aan onbenutte kansen als het om je eigen ICT gaat. Medewerkers raken in een ‘bedrijfsblinde’ werkwijze verstrikt. Daarom zetten wij in veel gevallen werkplekbeheer in, om juist de gebruikers bij hun dagelijkse activiteiten bewust te maken van een andere, vaak efficiëntere wijze om de doelen te bereiken. Automatisering in zijn puurste vorm!

Werkplekbeheer dient ertoe juist die zaken te verbeteren die dagelijks voorkomen. Daarin zit de meeste winst natuurlijk ook te behalen. Door trainingen op de werkplek te verzorgen, vergroten we de actuele kennis van medewerkers, zodat deze repetitief werk geautomatiseerd gaan verrichten.

Graag vertellen we je meer over onze ideeen als het gaat om werkplekbeheer!

Laat je gegevens achter bij het contactformulier en we bellen je zo snel mogelijk terug. Of bel ons en krijg meteen iemand aan de lijn die je meer over werkplekbeheer kan vertellen.

Meteen contact!