Bloom biedt structuur aan je proces

original_images/1605384642841.jpg
Ruud Hermans
20 maart 2022

Bloom is vanaf 16 maart 2018 officieel een zelfstandige BV! Hallo Morgen is als ontwikkelpartner al geruime tijd hiervoor bij dit ambitieuze project betrokken geweest, maar is vanaf deze dag de eerste officiële partner van de Bloom oplossingen.

Met Bloom willen we onze relaties helpen om kleine en grotere processen verder te automatiseren en registreren. Iedereen kent het wel dat er processen zijn waarover geen inzicht/ controle/ structuur lijkt te zijn. Met Bloom kun je deze informatie eindelijk ergens kwijt, zodat je de passende acties hierop kunt gaan loslaten.

De meeste lezers zijn natuurlijk nog volledig onbekend met het fenomeen Bloom (Engels uitgesproken, betekenis: Bloei). Enkele van onze relaties gebruiken Bloom al! Wat is het? Bloom is vooral een oplossing om structuur aan processen te bieden. Daarom sluit het zo goed bij ons concept: ICT -Telefonie – Procesverbetering aan! Tenslotte is het altijd prettig om concrete oplossingen tegenover een term als ‘Procesverbetering’ aan te kunnen houden. Met Bloom hebben we dit absoluut gevonden!

Bloom als vervanger van Excel, netwerkfolders & co

Nagenoeg iedereen herkent zich erin als je hem vraagt of er in de organisatie belangrijke Excel-documentjes op netwerkschijven zijn opgeslagen. Vaak is deze werkwijze ‘al jaren zo’ en ook zeker in enige zin gestructureerd. Echter, het zijn en blijven losse bestanden, die eenvoudig zoek kunnen raken, vaak in beheer door een enkele medewerker.

Door Bloom efficiënt in te zetten breng je structuur aan in je processen binnen de organisatie. We kunnen (nog) niet elke Excelsheet zomaar vervangen met fuctionaliteit in Bloom, maar we kunnen wel je bestanden structureren door ze te koppelen aan relaties, facturen, contactpersonen, etc. Daag ons eens uit, we zullen je vast verrassen.

Enkele voorbeelden

  • Huurdersadministratie
  • Artikelinformatie ten behoeve van de website / webshop
  • Inkoopproces vastleggen, zonder al te veel logistieke rompslomp.
  • Urenregistratie
  • To-do lijst
  • Telefoonboek met uitbelfunctionaliteit