Skip to content

De Slimme Werkplek

Omarm het nieuwe werken en ontketen het volledige potentieel van je werknemers. Werk beter en veiliger samen, waar je ook bent.

Laat je medewerkers thuis net zo werken als op de zaak. Dat hoort helemaal bij deze tijd. Ze moeten thuis ook bij bedrijfsdata kunnen en samenwerken moet net zo moeiteloos gaan. Hoe ga jij dat faciliteren?

Maak kennis met de Slimme Werkplek van Hallo Morgen: een krachtige combinatie van Microsoft 365, een verandercoach en overdreven toegewijd beheer en onderhoud.

De Slimme Werkplek

Waarom overstappen op het nieuwe werken?

Moeiteloos samenwerken, waar je ook bent

Tijd is kostbaar. Wij helpen jou meer met je tijd te doen. Dankzij onze toekomstgerichte oplossingen, trainingen en support werk je efficiënter en waar je maar wilt. Zo heb je meer tijd over om te focussen op wat echt belangrijk is.

Overal en altijd veilige toegang tot je werkplek

Tijd is kostbaar. Wij helpen jou meer met je tijd te doen. Dankzij onze toekomstgerichte oplossingen, trainingen en support werk je efficiënter en waar je maar wilt. Zo heb je meer tijd over om te focussen op wat echt belangrijk is.

Doe meer met je tijd

Tijd is kostbaar. Wij helpen jou meer met je tijd te doen. Dankzij onze toekomstgerichte oplossingen, trainingen en support werk je efficiënter en waar je maar wilt. Zo heb je meer tijd over om te focussen op wat echt belangrijk is.

Is jouw bedrijf klaar voor het nieuwe werken?

Ontdek welke stappen jouw
bedrijf moet ondernemen.

Wat zit er in de Slimme Werkplek?

De Slimme Werkplek van Hallo Morgen is een totaaloplossing met alles wat je nodig hebt om het moderne werken te omarmen en volledig te integreren in jullie manier van werken.

Technologie

De basis voor de Slimme Werkplek wordt gevormd door Microsoft 365. Dat is een compleet pakket (Office 365, Windows 10 en Teams) waarin alle elementen voor een veilige moderne werkplek zijn samengevoegd.

We richten de software in op basis van jullie manier van werken en zorgen voor een naadloze integratie met bestaande bedrijfssoftware.

Hoe helpen we jou?

Wat kun je met de Slimme Werkplek?

Neem het kantoor overal mee naar toe

Met de Slimme Werkplek heb je altijd en overal toegang tot je documenten en bedrijfsapplicaties. Het enige wat je nodig hebt is een laptop (of je smartphone) en een internetverbinding. Even thuiswerken omdat je dochter ziek is? Geen probleem.

Breid uit met VoIP Telefonie

Maak je Slimme Werkplek nog mobieler! Breid de Slimme Werkplek uit met onze VoIP Telefonie oplossing. Het maakt dan niet meer uit waar je bent. Bellen met en gebeld worden op het zakelijke nummer, doorschakelen en doorverbinden. Het maakt niet uit. Alles kan.

Windows sneltoets

Vergaderen op een heel ander level

Je krijgt meer voor elkaar met online vergaderen in Teams. Neem je meetings op, notuleer realtime en deel je scherm met je gespreksgenoten. Met Teams vergader je veel effectiever en efficiënter. Het maakt niet uit of je kantoor, onderweg of thuis bent. 

Werk effectiever samen, altijd en overal

Met Microsoft Teams werk je op een gestructureerde en efficiënte wijze samen met je collega’s. Het maakt niet uit waar je bent of op welk apparaat je werkt. Werk tegelijk samen aan hetzelfde document, zodat er altijd maar één versie is. Wissel van gedachten in de chat.

Veilig in de cloud

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfskritische data altijd op het hoogste niveau beschermd tegen diefstal, cyberaanvallen of eventuele crash. Door proactieve en real-time monitoring worden cyberaanvallen bijna onmogelijk gemaakt.

Daarnaast helpen we ook met bewustwording bij het personeel. Zo zorgen we ervoor dat jouw organisatie optimaal beschermd is tegen cyberaanvallen en datalekken.

Georganiseerd en geordend werken

We verwerken steeds meer informatie uit verschillende kanalen. Dit maakt het lastig om het overzicht te bewaren en snel de juiste informatie te vinden. Daardoor gaat veel tijd verloren aan het zoeken van informatie. Zonde.

Met Teams is het heel eenvoudig om al die informatie te organiseren waardoor informatie en documenten overzichtelijk beschikbaar wordt.

Je budget onder controle​

Investeren in dure servers is vanaf nu verleden tijd, want alles staat in de cloud. Voortaan betaal je een vaste prijs per medewerker per maand voor het beheer van je werkplekken. 

Meer werkplekken nodig? Geen probleem. Je schaalt op wanneer je wilt.

Is jouw bedrijf slim genoeg voor de toekomst?

Slimme organisaties zijn de toekomst, omdat ze flexibel zijn en dankzij een duidelijke visie nieuwe digitale technologie succesvol weten te benutten.

In 3 stappen naar een Slimme Werkplek

Intake

Ieder organisatie is uniek, dus jouw organisatie ook. Om te bepalen wat de ideale inrichting is en welke functies je wel of niet wilt inzetten, beginnen we eerst met een intake. We brengen jouw werkplekvereisten en wensen in kaart. Ook laten we je alle mogelijkheden van het moderne werken zien.

Take-off

Vervolgens beginnen we met het inrichten van de werkplekken. Geheel naar jouw eisen en wensen. We besteden veel aandacht aan adoptie. We laten je medewerkers zien waarom verandering noodzakelijk is en hoe ze het persoonlijk gaat helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Door middel van workshops, trainingen en onze helplijn leren we je medewerkers hoe ze optimaal gebruik maken van de applicaties.

Beheer & Support

Na implementatie zorgen we dat de Slimme Werkplek “in de lucht blijft”. Met monitoring en preventief beheer voorkomen we problemen. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan lossen we die zo snel mogelijk voor je op.

Ontmoet onze klanten

Je wilt bewijs zien. We snappen het. Lees hoe onze klanten de Slimme Werkplek ervaren. Bel ze gerust om te vragen naar hun ervaringen.

This is Tooltip!
This is Tooltip!
Sinds we onze CRM-processen met Bloom hebben ingericht, zijn we steeds meer met Bloom gaan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
This is Tooltip!
Bloom heeft ons geholpen om belangrijke informatie binnen onze organisatie te verzamelen en daarop te reageren. Nu hebben we veel meer inzicht in onze bedrijfsprocessen.

Waarom kiezen voor Hallo Morgen?

Ontdek de mogelijkheden van de Slimme Werkplek

Wij laten je graag zien hoe de Slimme Werkplek jouw organisatie kan helpen om productiever en efficiënter samen te werken.