Systeembeheer Oss en omgeving

self.background.file.name

Je ICT omgeving, het is niet meer weg te denken uit je moderne organisatie. Van die afhankelijkheid zijn we bij Hallo Morgen ons zeer bewust. Wij weten dat je het niet kunt veroorloven om uren ‘stil te liggen’. Vandaar dat wij graag het systeembeheer & netwerkbeheer in Oss als verantwoordelijkheid op ons nemen. Binnen een half uur rijden van onze standplaats zijn we op bestemming.

Systeembeheer Oss: 2 smaken

Proactief of reactief

Onze ondersteuning kent twee varianten, zoals de titel al aangeeft. Reactief is de meest eenvoudige vorm van ondersteuning. Hiermee bieden we je ondersteuning, zodra je het nodig hebt. Je hoeft ons maar te bellen. Wil je meer zekerheid en liever voorkomen dan genezen, dan kunnen we ook je ICT omgeving voor je in de gaten houden.

Hallo Morgen Stabiel en Hallo Morgen Optimaal zijn onze contractvormen, waarin we deze proactieve bewaking verzorgen. Daarnaast bieden we met beide contractvormen ook updates en backup voorzieningen voor onze klanten aan, zodat je met een gerust hart jezelf op je eigen bedrijf kunt richten. Zocht u ‘Systeembeheer Oss’, dan heeft u met Hallo Morgen de juiste partner gevonden.

Jouw adres voor:

Hard & Software

Vanzelfsprekend verzorgen we bij onze klanten de benodigde apparatuur en programmatuur, wanneer het tot een vernieuwing van de bestaande situatie komt. Omdat bij ons de klant en niet de leverancier voorop staat, zijn wij product-onafhankelijk en daardoor kunnen we je optimaal van het juiste advies voorzien.

Backup en veiligheid

Zoals reeds gezegd, je kunt je geen uitval van je ICT omgeving veroorloven. Daarom zorgen we dat je goed beveiligd blijft tegen inbraak van buitenaf en dat er altijd een kopie van je gegevens buiten de deur wordt bewaard. Zo kun je in een ‘worst-case’ scenario toch zo snel mogelijk weer over je bedrijfsgegevens beschikken.

Onze Hallo Morgen Stabiel en Hallo Morgen Optimaal klanten hebben ook hier geen omkijken naar: Hallo Morgen verzorgt het zogeheten patch-management (updaten van server en werkstations) en back-uppen als onderdeel van haar servicecontract met de klanten.

Telefonie (VoIP)

Bij ons kun je terecht met eigenlijk  alle ICT vraagstukken. Ook telefonie rekenen we tot onze expertise. Heb je hier vragen over, of kunnen we je meer vertellen, dan neem gerust contact op!

We beheren het graag

Een goede basis. Zoals voor bijna alles in de wereld is een stevig fundament essentieel als basis om op voort te bouwen. Dit geldt ook voor jouw ICT omgeving. Wij zorgen voor dit fundament.

Je dient op je ICT omgeving te kunnen bouwen. Mocht dit onverhoopt eens niet zo zijn, dan moet je terug kunnen vallen op een ervaren en betrouwbare partner die de urgentie juist inschat.

Meteen contact!