Werkplekbeheer en een optimale gebruikerservaring

self.background.file.name

Bij Hallo Morgen zien wij de werkplek als een van de meest belangrijke plekken als het gaat om ICT automatisering. Het is de plek waar alle verwachtingen worden waargemaakt, bij een implementatie van ICT systemen. Tenslotte, buiten je automatiseerder, is er niemand binnen je organisatie echt bezig met de server, of de inrichting van je cloud diensten.

Het is weliswaar een feit dat 80% van de werkzaamheden om dit goed in te richten buiten het zicht van onze klanten gebeurt, maar de beleving komt pas ter sprake in die
resterende 20% .

Beleving van de werkplek

Hoe goed we ook ons werk achter de schermen doen, zonder een goede instructie en optimalisatie van de werkwijze van de gebruiker, bereiken we niet het gewenste effect. Vandaar dat wij ‘werkplekbeheer’ als een functieomschrijving voor onze medewerkers zien. Een werkplekbeheerder gaat verder waar de systeembeheerder stopt. Het technische deel is afgerond en het gebruikersdeel krijgt nu de aandacht.

Door deze werkwijze zorgen we niet alleen voor een goede overdracht van onze werkzaamheden, maar vergroten we in veel gevallen ook de basiskennis van het ICT gebruik binnen uw organisatie.

Meteen contact!