Automatisering

self.background.file.name

Automatisering in de brede zin

Hallo Morgen verzorgt de automatisering van haar klanten.  Of het nu gaat om dagelijkse ondersteuning van uw ICT omgeving of advies bij de aanschaf van nieuwe oplossingen. Onze missie is onze klanten te helpen de juiste keuzes te maken, zodat ze op één relatie kunnen bouwen als het gaat om hun ICT omgeving.

Daarom spelen wij graag een centrale, adviserende rol bij de volgende onderwerpen:

  • Systeembeheer – of het nu onderhoud op uw bestaande omgeving of de aanschaf van nieuwe materialen betreft (server, werkstations)
  • Telefonie – wij verzorgen uw telefonie als modern onderdeel van het netwerk
  • Advisering – bent u van plan om veranderingen in uw bedrijf door te voeren? Wij denken graag met u mee, wat de consequenties daarvan voor uw ICT omgeving zijn.

Één partner voor uw gehele ICT

Wij weten dat u niet onnodig veel tijd en energie wilt steken in automatisering. U wilt tenslotte met uw bedrijf bezig zijn, dat is wat U doet! Wij doen ICT, en dat doen we goed. Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialismen. Als u met ons in zee gaat, krijgt u de kennis en vaardigheden van dit team in huis.

Daag ons uit, leg ideeën en plannen bij ons neer en wij wegen het graag voor u af, wat de mogelijkheden voor u zijn. Naarmate onze relatie vordert, zal ons inlevingsvermogen in jullie organisatie ook toenemen. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op zaken als schaalbaarheid (past de oplossing binnen jullie ‘5-jarenplan’).

Lokale partner

ICT kan en wordt steeds vaker ‘op afstand’  bedreven. Hoewel wij de mogelijkheden van deze techniek  voor direct spoedeisende zaken omarmen, willen we graag regelmatig persoonlijk contact. Hierdoor houden we goed gevoel bij elkaar en komt dit onze advisering uiteindelijk ook ten goede.

Hallo Morgen verzorgt automatisering in de regio’s: WijchenOssNijmegenCuijk